Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Amsterdam

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam

In 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de omgeving van Amsterdam. Al meer dan 8 jaar vervoeren wij zaken, particulieren en behandelen we desnoods ontruimingen. We doen alles naar een overeenkomst op een heldere en gemotiveerde aanpak. Verhuizen is meestal een hele klus en wellicht zelfs een aanmerkelijke beweging. De narigheid weten we niettemin al te goed. Of het nu om een commerciële- of om een prive verhuizing gaat, we garanderen dat Flex verhuizen je met relatie tot het vervoeren compleet ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Amsterdam

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Amsterdam? Dan ben je bij Ons aan het goede adres. Met meer dan 8 jaar expertise vormen wij van ieder verhuizing een succes. Verder dat we van iedere verhuizing een succes fiksen, ijveren we bovendien naar een top kostprijs- kwaliteit verhouding. Een verhuizing hoeft immers echter niet zoveel geld te kosten dan je misschien denkt.

Als verhuis bedrijf Amsterdam verlenen we ons verhuis dienst niet alleen aan particulieren. We zijn tenslotte ook gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en kantoren. Zelfs aan een spoedverhuizing keren we onze expertise niet om. Wil jij weten wat goedkoop verhuizen uitdrukkelijk voor jou exact inhoudt? Vraag eenvoudig een offerte aan en krijg in 4 uurtjes de offerte in je mailbox.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een spoed verhuizing

Als verhuisbedrijf Amsterdam is Flexverhuizen het verhuisbedrijf wat je nodig hebt. Verhuizen is menigmaal een hele opdracht. Het is namelijk niet echt voor niets dat mensen met de gedachten aan een verhuizing uitsluitend al slapeloze nachten krijgen. Bovenop het verhuizen moet er aan van alles overwogen worden. Van het ordenen en inpakken van verhuisdozen tot het eventueel huren van een verhuislift en het kopen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de dienst van Flex Verhuizen? Dan hoef jij met al dat soort dingen geen rekening te houden. We nemen zeker al je stress rondom een verhuizing 100% uit handen. Zelfs jouw verhuisdozen met nuttige artikelen worden ingepakt en kosteloos uitgeladen. Hierbij wordt er gemakkelijk 24 uur per dag 7 dagen per week uiterst zorgvuldig gewerkt.

Zakelijk verhuizen Amsterdam

Is jouw bedrijf de afgelopen periode aanmerkelijk gegroeid en ben je daadwerkelijk toe aan een groter bedrijfspand of een grotere kantoor? In dit geval ontkom jij beslist niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Amsterdam zijn de medewerkers van Ons jou met genoegen van dienst. Uiteraard bij een zakelijke verhuizing komt vaak heel wat meekijken en wellicht wil jij niet dat je werk voor een langere periode stil komen te liggen. Onze klant is nu gewoonweg koning dus het is fundamenteel dat je simpel je werkzaamheden kunt doen, óf dat in elk gebeurtenis zo vlug mogelijk veilig kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het dikwijls voor dat er ook meubels verhuisd moeten worden die niet zo simpel te transporteren zijn. Denk bijv. aan omvangrijke machines . Meer dankzij onze meer dan 8 jaar expertise zijn wij ook in staat om dit soort verhuizingen te doen. Mocht er onverhoopt tijdens het verhuizen toch iets fout gaan dan is er nog steeds geen reden tot bezorgdheid. Als verhuisbedrijf zijn we tenslotte verzekerd voor mogelijke aangebrachte schade.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen zwaar? Wij nemen deze taak direct van je over.

Verhuizen is nu eenmaal vaak niet zo makkelijk dan het oogt. Verhuizen is namelijk herhaaldelijk heel wat veel meer dan het overbrengen van een paar dingen naar een nieuwe huis. Denk onder andere aan het transporteren van een pand naar een eengezinswoning. Hoe krijg je die omvangrijke bank in een personenlift? De student verhuizers van ons verhuisbedrijf weten hier wel raad mee. Onze studenten verhuizers opereren tevens met gecertificeerde vakmannen en nemen iedere benodigde spullen en materialen mee. Van ieder verhuizing maken zij een succes.

Heb je bankstellen die uit mekaar gehaald moeten worden alvorens ze overgebracht kunnen worden naar je nieuwe woning? Ook dat is geen opgave voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van alle mogelijke type meubels keren onze verhuizers hun hand niet door. Bij ons staat betrouwbaar en spoedig hoog in het vlaggetje en tegelijk zorgen wij ervoor dat de order binnen 1 dag afgerond is. Binnen 1 werkdag verhuisd zijn is bij flex verhuizen echt mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij normale particuliere- en zakelijke verhuizingen doen, behoort het opknappen van een ontruiming ook tot ons dienst. Als verhuisbedrijf Amsterdam hebben wij ruimschootse expertise in het uitvoeren van zakelijke plus particuliere ontruimingen. Heel vaak is het van belang dat een ruimte bij een ontruiming bezemschoon wordt opgeleverd en dat alle meubels weggehaald en afgevoerd moet zijn. Mits je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een huis of bedrijfsruimte, nemen wij je alle stress uit handen. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende pand gelikt wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Amsterdam

Wanneer je te maken hebt met een spoedverhuizing? Geen stress . Een spoedverhuizing is meestal al ingrijpend genoeg. De experts van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij gelijk nodig hebt. Als verhuisbedrijf Amsterdam ondersteunen we de spoedverhuizing van A tot Z. Onze medewerkers begrijpen precies welke taken er bij een spoedverhuizing verricht dient te worden en halen deze activiteiten gaarne uit handen. Wij garanderen ervoor dat je na zo’n aanmerkelijke gebeurtenis zo gemakkelijk mogelijk tot rust gaat komen.

Geld bezuinigen met Flex Verhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg cash. Ook op het moment je hiervoor een verhuisbedrijf uit Amsterdam inhuurt. Niettemin betaal jij bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan wenselijk is. Vraag je bij ons een prijsopgave aan? Dan Verkrijg
je het al in 4 uur.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Amsterdam ?

Verhuisbedrijf Amsterdam voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Amsterdam
Verhuisbedrijf Amsterdam

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Amsterdam helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden