Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Utrecht

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Utrecht

Verhuisbedrijf Utrecht

In 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de regio Utrecht. Al meer dan 8 jaar verhuizen wij zaken, particulieren en bieden wij desnoods ontruimingen. We doen alles volgens een overeenkomst op een veilige en verantwoordelijke methode. Verhuizen is meestal een hele opdracht en sporadisch tevens een aanzienlijke beweging. De problemen weten we maar al te goed. Of het nu om een zakelijke- of om een particuliere verhuizing gaat, we zorgen dat wij u met relatie tot het verhuizen volstrekt ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Utrecht

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Utrecht? Dan ben je bij Ons aan het goede adres. Met langer dan 8 levensjaren ervaring vormen we van elke verhuizing een succes. Naast dat we van iedere verhuizing een succes fiksen, beogen we eveneens naar een uitmuntende kostprijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft zeker echter niet zoveel geld te kosten dan je denkbaar denkt.

Als verhuisbedrijf Utrecht leveren we onze verhuis dienst niet alleen aan particulieren. Wij zijn zeker bovendien gespecialiseerd met het verhuizen van instellingen. Zelfs aan een spoedverhuizing wentelen we ons deskundigheid niet om. Wil jij begrijpen wat goedkoop verhuizen speciaal voor jou gedetailleerd inhoudt? Vraag gratis een offerte aan en krijg binnen 4 uur de offerte in jouw mail.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een stressloze verhuizing

Als verhuisbedrijf Utrecht is Flexverhuizen het verhuisbedrijf wat je moet hebben Verhuizen is menigmaal een hele opdracht. Het is immers echter niet voor niets dat de mensen bij de gedachten aan een verhuizing alleen al slapeloze dagen krijgen. Bovenop een verhuizing moet er aan van alles gedacht worden. Van het fixen en verpakken van verhuisdozen tot het desnoods huren van een verhuislift en het afnemen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de dienstverlening van Ons? Dan hoef je met al dat soort zaakjes geen rekening te houden. We nemen tenslotte al je zorgen rondom een verhuizing 100% uit handen. Zelfs je materiaal met nuttige spullen worden ingepakt en wederom uitgeladen. Hierbij wordt er daarom steeds uiterst met aandacht gewerkt.

Zakelijk verhuizen Utrecht

Is je instelling de afgelopen termijn aanzienlijk gegroeid en ben je daadwerkelijk toe aan een groter zaak of een grotere kantoor? In dit geval ontkom je beslist niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Utrecht zijn de verhuizers van Ons je direct van dienst. Bepaald bij een zakelijke verhuizing komt eenvoudigweg heel wat kijken en ongetwijfeld wil je niet dat je activiteiten voor een langdurige tijdsbestek stil komen te liggen. De klant is nu gewoonweg koning dus het is relevant dat je makkelijk je werk kunt doen, óf dat in ieder gebeurtenis zo spoedig mogelijk opnieuw kunt hervatten.

Bij een zakelijke verhuizing komt het meestal voor dat er ook koelkasten verhuisd moeten worden die niet zo eenvoudig te verhuizen zijn. Denk zoals aan grote machines . Mede dankzij ons jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om dit bepaalde verhuizingen te doen. Wanneer er plotseling gedurende het vervoeren toch iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Als verhuis bedrijf zijn we tenslotte gewaarborgd voor eventuele aangebrachte afbreuk.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen lastig? Wij nemen deze karwij direct van je over.

Verhuizen is nu eenmaal eenvoudigweg niet zo makkelijk dan het oogt. Verhuizen is namelijk meestal heel wat veel meer dan het transporteren van enige materialen naar een nieuwe huis. Denk onder andere aan het transporteren van een huis naar een eengezinswoning. Hoe krijg je deze grote hoekbank in een personenlift? De student verhuizers van ons verhuisbedrijf weten hier wel advies mee. Onze studenten verhuizers werken gezamenlijk met gediplomeerde vakmannen en nemen ieder benodigde middelen en materialen mee. Van elke verhuizing fiksen zij een succes.

Zijn er spullen die uit elkaar gedemonteerd moeten worden voor ze getransporteerd kunnen worden naar je nieuwe woonlocatie? Ook dat is geen opgave voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van meerdere type meubels keren onze verhuizers hun hand niet door. Bij ons staat betrouwbaarheid en goed hoog in het wimpel en tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de order binnen 1 dag afgerond is. Binnen 1 werkdag verhuisd zijn is bij ons ronduit mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we normale particuliere- en zakelijke verhuizingen bieden, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot onze dienst. Als verhuisbedrijf Utrecht hebben wij ruimschootse expertise in het doen van zakelijke & particuliere ontruimingen. Met grote regelmaat is het van belang dat een kamer bij een ontruiming schoon wordt opgeleverd en dat alle inboedel verwijderd en afgevoerd moet zijn. Wanneer je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte, nemen we je alle stress uit handen. We zorgen ervoor dat de desbetreffende ruimte gelikt wordt opgeleverd.

Spoed verhuizen Utrecht

Als jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Geen zorgen . Een spoedverhuizing is meestal al zwaar genoeg. De experts van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij heel graag nodig hebt. Als verhuisbedrijf Utrecht sturen we de spoedverhuizing van A tot Z. Onze verhuizers begrijpen precies de taken er bij een spoedverhuizing verricht moeten worden en pakken deze activiteiten met genoegen uit handen. Wij zorgen ervoor dat jij na zo’n aanzienlijke verhuizing zo snel mogelijk tot rust kunt komen.

Geld besparen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg poen. Ook op het moment je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Utrecht inhuurt. Niettemin betaal je bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan nodig is. Vraag je bij flex verhuizen een offerte aan? Dan Verkrijg
je deze al binnen 4 uur.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Utrecht ?

Verhuisbedrijf Utrecht voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Utrecht
Verhuisbedrijf Utrecht

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Utrecht helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden