Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Friesland

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Friesland

Verhuisbedrijf Friesland

In 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét Verhuis Bedrijf in de regio Friesland. Al meer dan 8 jaar verhuizen wij bedrijven, particulieren en voorzien wij eventueel ontruimingen. We doen alles naar een akkoord op een veilige en betrouwbare stijl. Verhuizen is vaak een hele karwei en sporadisch tevens een aanmerkelijke gebeurtenis. De ellende weten we maar al te goed. Of het nou om een commerciële- of om een prive verhuizing gaat, wij garanderen dat wij jou met relatie tot het vervoeren geheel ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Friesland

Bent u op zoek naar een verhuis bedrijf in Friesland? Dan ben je bij Ons aan het passende adres. Met langer dan 8 levensjaren kennis doen we van ieder verhuizing een succes. Evenals dat het team van iedere verhuizing een succes maken, beogen wij eveneens naar een uitmuntende kostprijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft toch niet echt zoveel poen te kosten dan je mogelijk denkt.

Als verhuis bedrijf Friesland verlenen we de verhuis dienst niet uitsluitend aan particulieren. We zijn namelijk bovendien gespecialiseerd met het verhuizen van organisaties. Ook met een spoedverhuizing draaien wij ons deskundigheid niet om. Wil je begrijpen wat goedkoop verhuizen speciaal voor jou accuraat inhoudt? Vraag snel een offerte aan en beschik binnen 4 uur de offerte in jouw mailbox.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een directe verhuizing

Als verhuis bedrijf Friesland is Flexverhuizen het verhuis bedrijf wat jij nodig hebt. Verhuizen is veelal een hele karwei. Het is immers niet voor niets dat mensen met de gedachten aan een verhuizing slechts al slapeloze dagen krijgen. Naast het verhuizen moet er aan van alles gedacht worden. Van het regelen en verpakken van verhuisdozen tot het desnoods huren van een verhuislift en het inslaan van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de diensten van Ons? Dan hoef jij met al dat soort dingen geen rekening te behouden. Wij nemen toch al jouw hoofdpijn rondom een verhuizing absuluut uit handen. Zelfs jouw materiaal met waardevolle artikelen worden ingepakt en opnieuw uitgepakt. Hierbij wordt er makkelijk doorlopend uiterst acuraat gewerkt.

Zakelijk verhuizen Friesland

Is jouw zaak de afgelopen termijn fantastisch gegroeid en ben je eigenlijk toe aan een grotere pand of een groter kantoorruimte? In dit geval ontkom jij zeker niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Friesland zijn de medewerkers van Ons je met alle plezier van dienst. Immers bij een zakelijke verhuizing komt meestal heel wat meekijken en wellicht wil je niet dat je werkzaamheden voor een veel meer tijd stil komen te liggen. Onze klant is nu eenmaal koning dus het is relevant dat je eenvoudig je werkzaamheden kunt doen, óf dat in elk omstandigheid zo snel mogelijk weer kunt hervatten.

Bij een zakelijke verhuizing komt het vaak voor dat er ook meubels verhuisd moeten worden die niet zo gemakkelijk te verhuizen zijn. Denk bijvoorbeeld aan omvangrijke machines . Ook dankzij ons meer dan 8 jaar kennis zijn wij ook in staat om dit soort verhuizingen te doen. Als er plotseling tijdens het vervoeren desondanks iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot bezorgdheid. Als verhuisbedrijf zijn we immers verzekerd voor eventuele aangebrachte schade.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen zwaar? Wij nemen deze klus met alle plezier van je over.

Verhuizen is nu gewoonweg vaak niet zo ongecompliceerd dan het oogt. Verhuizen is immers regelmatig heel wat veel meer dan het transporteren van sommige spullen naar een nieuwe huis. Denk onder andere aan het transporteren van een woonhuis naar een eengezinswoning. Hoe krijg je die aanzienlijke koelkast in een personenlift? De studenten verhuizers van ons verhuisbedrijf weten hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers opereren samen met ervaren vakmannen en nemen ieder benodigde middelen en materialen mee. Van iedere verhuizing fiksen zij een succes.

Zijn er kasten die uit elkaar gedemonteerd moeten worden voor ze overgebracht kunnen worden naar je gloednieuwe appartement? Ook dat is geen opgave voor Flex verhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van verschillende soorten spullen keren onze experts hun hand niet om. Bij ons staat solide en spoedig hoog in het vlaggetje en tevens zorgen we ervoor dat de taak binnen 1 dag gedaan is. Binnen 1 werkdag verhuisd zijn is bij flex verhuizen beslist voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we standaard particuliere- en zakelijke verhuizingen bieden, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot ons dienstenaanbod. Als verhuisbedrijf Friesland hebben wij ruimschootse expertise in het verrichten van zakelijke-, plus particuliere ontruimingen. Vaak is het van belang dat een ruimte bij een ontruiming schoon wordt opgeleverd en dat alle meubels weggehaald en verhuisd moet zijn. Als je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte, nemen wij je alle hoofdpijn uit handen. We garanderen ervoor dat de desbetreffende ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Spoed verhuizen Friesland

Als jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Geen zorgen . Een spoedverhuizing is vaak al zwaar genoeg. De verhuizers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij dadelijk nodig hebt. Als verhuisbedrijf Friesland besturen we de spoedverhuizing van 1 Tot 100 Onze experts begrijpen precies de taken er bij een spoedverhuizing uitgevoerd moeten worden en pakken deze taken met genoegen uit handen. Wij zorgen ervoor dat je na zo’n ingrijpende verhuizing zo spoedig mogelijk tot rust gaat komen.

Kosten bezuinigen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu eenmaal cash. Ook als jij hiervoor een verhuisbedrijf uit Friesland inschakelt. Niettemin betaal jij bij Ons nog meer voor een verhuizing dan gewenst is. Vraag je bij flex verhuizen een offerte aan? Dan Verkrijg
je het al in Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Friesland ?

Verhuisbedrijf Friesland voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Friesland
Verhuisbedrijf Friesland

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Friesland helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden