Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Leeuwarden

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Binnen 1 dag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de omgeving van Leeuwarden. Al langer dan 8 jaar verhuizen wij zaken, particulieren en verzorgen wij indien nodig ontruimingen. Wij doen alles naar afspraak op een heldere en gemotiveerde methode. Verhuizen is heel vaak een hele taak en sporadisch tevens een aanmerkelijke gebeurtenis. Dit kennen we niettemin al te goed. Of het nou om een zakelijke- of om een particuliere verhuizing gaat, wij zorgen dat we jou met relatie tot het verhuizen absoluut ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Leeuwarden

Bent u op zoek naar een verhuis bedrijf in Leeuwarden? Dan ben jij bij Flex Verhuizen aan het passende adres. Met meer dan 8 jaar expertise maken we van iedere verhuizing een succes. Naast dat we van iedere verhuizing een succes fiksen, beogen wij ook naar een goede prijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft namelijk echter niet zoveel geld te kosten dan je misschien denkt.

Als verhuisbedrijf Leeuwarden verzorgen we onze verhuis diensten niet slechts aan particulieren. We zijn namelijk eveneens gespecialiseerd in het verhuizen van instellingen. Zelfs met een spoedverhuizing keren wij ons deskundigheid niet om. Wil je begrijpen wat goedkoop verhuizen uitdrukkelijk voor jou gedetailleerd inhoudt? Vraag snel een prijsopgave aan en krijg binnen 4 uur de offerte in je mail.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een veilige verhuizing

Als verhuis bedrijf Leeuwarden is Flex Verhuizen het verhuis bedrijf wat jij nodig hebt. Verhuizen is meestal een hele onderneming. Het is bepaald noch voor niets dat mensen bij de gedachten aan een verhuizing slechts al slapeloze dagen krijgen. Naast het verhuizen moet er aan van alles gedacht worden. Van het opzetten en verpakken van verhuisdozen tot het desnoods huren van een verhuislift en het verkrijgen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de diensten van Flexverhuizen? Dan moet je met al dat soort zaken geen rekening te houden. We nemen zeker al je zorgen rondom een verhuizing gegarandeerd uit handen. Zelfs jouw materiaal met nuttige zaken worden ingepakt en weer uitgeladen. Hierbij wordt er natuurlijk 24/7 uiterst zorgvuldig gewerkt.

Zakelijk verhuizen Leeuwarden

Is jouw onderneming de afgelopen tijd fors gegroeid en ben je feitelijk toe aan een grotere zaak of een grotere kantoorruimte? In dat geval ontkom jij zeker niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Leeuwarden zijn de experts van Flex Verhuizen jou met alle plezier van dienst. Zeker bij een zakelijke verhuizing komt herhaaldelijk heel wat meekijken en wellicht wil je niet dat je werk voor een langer termijn stil is. Onze client is nu gewoonweg koning dus het is belangrijk dat je ongecompliceerd je activiteiten kunt doen, óf deze in elk gebeurtenis zo vluchtig mogelijk weer kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het vaak voor dat er ook banken verhuisd moeten worden die niet zo eenvoudig te verhuizen zijn. Denk als voorbeeld aan grote machines . Meer dankzij onze meer dan 8 jaar expertise zijn wij ook in staat om dit soort verhuizingen te doen. Wanneer er onverwacht tijdens het verhuizen desondanks iets fout gaan dan is er nog steeds geen reden tot onrust. Als verhuis bedrijf zijn we tenslotte gewaarborgd voor mogelijke aangebrachte beschadiging.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen vervelend? Wij nemen deze klus met genoegen van je over.

Verhuizen is nu gewoonweg gewoon niet zo eenvoudig dan het lijkt. Verhuizen is zeker vaak heel wat veel meer dan het overbrengen van enige dingen naar een nieuwe huis. Denk bijv. aan het transporteren van een woonhuis naar een seniorencomplex. Hoe krijg je die omvangrijke tv in een personenlift? De studenten van ons verhuisbedrijf weten hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers functioneren tevens met goedgekeurde vakmannen en nemen elke benodigde middelen en gereedschap mee. Van iedere verhuizing fiksen zij een succes.

Heb je spullen die uit elkaar gehaald moeten worden alvorens ze overgebracht kunnen worden naar je nieuwe appartement? Ook dat is geen karwij voor Flexverhuizen. Ook met het monteren en demonteren van meerdere type spullen wentelen onze verhuizers hun hand niet door. Bij flex verhuizen staat betrouwbaar en snel hoog in het vaandel en tevens zorgen wij ervoor dat de taak binnen 1 dag afgerond is. Binnen 1 werkdag verhuisd zijn is bij flex verhuizen beslist voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we gewone particuliere- en zakelijke verhuizingen doen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot onze dienstenaanbod. Als verhuisbedrijf Leeuwarden hebben we ruimschootse ervaring in het doen van zakelijke en particuliere ontruimingen. Meestal is het van belang dat een werkruimte bij een ontruiming schoon wordt opgeleverd en dat alle meubels verwijderd en verhuisd moet zijn. Ingeval je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een kantoor of bedrijfsruimte, nemen wij je alle stress uit handen. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende kamer schoon wordt opgeleverd.

Spoed verhuizen Leeuwarden

Op het moment je te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak je zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is veelvuldig al ingrijpend genoeg. De verhuizers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij onmiddelijk nodig hebt. Als verhuisbedrijf Leeuwarden begeleiden wij de spoedverhuizing van 1 Tot 100 Onze verhuizers begrijpen precies de taken er bij een spoedverhuizing uitgevoerd dient te worden en nemen deze activiteiten heel graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat jij na zo’n aanzienlijke gebeurtenis zo snel mogelijk tot rust kunt komen.

Kosten besparen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu eenmaal poen. Eveneens wanneer je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Leeuwarden inschakelt. Desalniettemin betaal je bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan nodig is. Vraag je bij Flexverhuizen een offerte aan? Dan Verkrijg
je deze al binnen Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Leeuwarden ?

Verhuisbedrijf Leeuwarden voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Leeuwarden
Verhuisbedrijf Leeuwarden

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Leeuwarden helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden