Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Lelystad

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Lelystad

Verhuisbedrijf Lelystad

In 1 werkdag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de omgeving van Lelystad. Al langer dan 8 jaar verhuizen we firma’s, particulieren en bieden wij mogelijk ontruimingen. We ondernemen alles naar een akkoord op een veilige en verantwoordelijke methode. Verhuizen is meestal een hele taak en mogelijkerwijs tevens een ingrijpende gebeurtenis. De narigheid weten we niettemin al te goed. Of het nu om een zakelijke- of om een particuliere verhuizing gaat, we garanderen dat wij u met betrekking tot het vervoeren totaal ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Lelystad

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Lelystad? Dan ben je bij Flex Verhuizen aan het perfecte adres. Met veel meer dan 8 jaar expertise maken wij van elke verhuizing een succes. Naast dat we van ieder verhuizing een succes maken, ijveren we eveneens naar een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. Een verhuizing hoeft zeker niet zoveel geld te kosten dan je denkbaar denkt.

Als verhuis bedrijf Lelystad verzorgen wij de verhuis diensten niet enkel aan particulieren. Wij zijn immers bovendien gespecialiseerd in het verhuizen van veel bedrijven. Zelfs met een spoedverhuizing keren wij onze hand niet om. Wil je weten wat goedkoop verhuizen uitdrukkelijk voor jou exact inhoudt? Vraag gauw een prijsopgave aan en ontvang binnen 4 uurtjes de offerte in jouw mailbox.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een zorgeloze verhuizing

Als verhuis bedrijf Lelystad is Flex Verhuizen het verhuis bedrijf wat jij nodig hebt. Verhuizen is menigmaal een hele gedoe. Het is immers niet voor niets dat mensen met de gedachten aan een verhuizing uitsluitend al slapeloze dagen krijgen. Bij het verhuizen moet er aan van alles overwogen worden. Van het opzetten en verpakken van verhuisdozen tot het misschien huren van een verhuislift en het inslaan van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de service van Flex Verhuizen? Dan hoef jij met al dat soort dingen geen rekening te houden. We nemen tenslotte al je stress rondom een verhuizing 100% uit handen. Zelfs jouw dozen met waardevolle spullen worden ingepakt en opnieuw uitgeladen. Hierbij wordt er vanzelfsprekend 24 uur per dag 7 dagen per week uiterst zorgvuldig gewerkt.

Zakelijk verhuizen Lelystad

Is jouw winkel de afgelopen termijn fors gegroeid en ben je echt toe aan een grotere bedrijfspand of een grotere kantoorruimte? In dit geval ontkom jij alleszins niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Lelystad zijn de medewerkers van Flexverhuizen jou graag van dienst. Juist bij een zakelijke verhuizing komt herhaaldelijk heel wat meekijken en uiteraard wil je niet dat je activiteiten voor een veel meer tijdsduur stil is. De klant is nu eenmaal koning dus het is relevant dat je gemakkelijk je werkzaamheden kunt doen, óf deze in elke gebeurtenis zo snel mogelijk wederom kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het meestal voor dat er ook spullen verhuisd moeten worden die niet zo simpel te verhuizen zijn. Denk bijv. aan omvangrijke machines . Meer dankzij ons jarenlange kennis zijn wij ook in staat om dit bepaalde verhuizingen uit te voeren. Mits er onverhoopt gedurende het verhuizen toch iets fout gaan dan is er nog steeds geen reden tot bezorgdheid. Als verhuis bedrijf zijn we immers gewaarborgd voor eventuele aangebrachte afbreuk.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen moeilijk? Wij nemen deze opdracht graag van je over.

Verhuizen is nu gewoonweg heel vaak niet zo makkelijk dan het lijkt. Verhuizen is zeker meestal heel wat meer dan het overbrengen van enige dingen naar een nieuwe huis. Denk onder andere aan het transporteren van een woonhuis naar een appartement. Hoe krijg je deze aanzienlijke hoekbank in een personenlift? De studenten verhuizers van onze verhuisbedrijf kennen hier wel advies mee. Onze studenten verhuizers opereren tevens met erkende vakmannen en nemen elke benodigde spullen en materialen mee. Van iedere verhuizing maken zij een succes.

Zijn er spullen die uit elkaar gehaald moeten worden voor ze overgebracht kunnen worden naar je nieuwe woonlocatie? Ook dat is geen moeilijkheid voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van meerdere type meubels draaien onze medewerkers hun hand niet door. Bij ons staat betrouwbaar en gemakkelijk hoog in het vlaggetje en samen zorgen wij ervoor dat de klus binnen 1 dag gedaan is. Binnen 1 dag verhuisd zijn is bij flex verhuizen ronduit voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we gewone particuliere- en zakelijke verhuizingen behandelen, behoort het opknappen van een ontruiming ook tot ons dienstenaanbod. Als verhuisbedrijf Lelystad hebben we heel veel ervaring in het uitvoeren van zakelijke & particuliere ontruimingen. Met grote regelmaat is het van belang dat een kamer bij een ontruiming schoon wordt opgeleverd en dat alle meubels weggehaald en verhuisd moet zijn. Mits je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een woonruimte of bedrijfsruimte, nemen wij je alle stress uit handen. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende kamer schoon wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Lelystad

Op het moment jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak je zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is dikwijls al zwaar genoeg. De medewerkers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die je meteen nodig hebt. Als verhuisbedrijf Lelystad besturen wij de spoedverhuizing van A tot Z. Onze medewerkers begrijpen precies de taken er bij een spoedverhuizing uitgevoerd moeten worden en nemen deze taken met genoegen uit handen. Wij garanderen ervoor dat jij na zo’n aanmerkelijke gebeurtenis zo gemakkelijk mogelijk tot rust kunt komen.

Geld bezuinigen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg geld. Eveneens op het moment je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Lelystad inhuurt. Desalniettemin betaal je bij Flexverhuizen nog meer voor een verhuizing dan vereist is. Vraag je bij Flexverhuizen een prijsopgave aan? Dan ontvang je het al in Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Lelystad ?

Verhuisbedrijf Lelystad voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Lelystad
Verhuisbedrijf Lelystad

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Lelystad helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden