Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Delfzijl

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Delfzijl

Verhuisbedrijf Delfzijl

Binnen 1 werkdag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de regio Delfzijl. Al langer dan 8 jaar vervoeren we zaken, particulieren en bieden we eventueel ontruimingen. We doen alles naar een overeenkomst op een veilige en verantwoordelijke wijze. Verhuizen is meestal een hele onderneming en mogelijkerwijs bovendien een ingrijpende gebeurtenis. Het probleem begrijpen wij maar al te goed. Of het nou om een zakelijke- of om een particuliere verhuizing gaat, we zorgen dat het team u met betrekking tot het verhuizen absoluut ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Delfzijl

Ben je op zoek naar een verhuis bedrijf in Delfzijl? Dan ben jij bij Ons aan het goede adres. Met veel meer dan 8 jaar expertise vormen we van iedere verhuizing een succes. Evenals dat wij van ieder verhuizing een succes fiksen, ijveren wij alsmede naar een prima kostprijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft toch niet echt zoveel poen te kosten dan je mogelijk denkt.

Als verhuis bedrijf Delfzijl verzorgen wij de verhuis dienst niet uitsluitend aan particulieren. Wij zijn tenslotte eveneens gespecialiseerd met het verhuizen van bedrijven. Ook voor een spoedverhuizing keren we ons deskundigheid niet om. Wil je achterhalen wat goedkoop verhuizen uitdrukkelijk voor jou precies inhoudt? Vraag vlug een prijsopgave aan en verkrijg in 4 uur de offerte in jouw mail.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een directe verhuizing

Als verhuis bedrijf Delfzijl is Flex Verhuizen het verhuisbedrijf wat je nodig hebt. Verhuizen is veelvuldig een hele gedoe. Het is bepaald echter niet voor niets dat de mensen bij de gedachten aan een verhuizing alleen al slapeloze nachten krijgen. Naast een verhuizing moet er aan van alles overwogen worden. Van het organiseren en inpakken van verhuisdozen tot het wellicht huren van een verhuislift en het inslaan van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de service van Flexverhuizen? Dan moet jij met al dat soort dingen geen rekening te behouden. Wij nemen immers al je hoofdpijn rondom een verhuizing gegarandeerd uit handen. Zelfs je dozen met nuttige zaken worden ingepakt en veilig uitgepakt. Hierbij wordt er zeker voortdurend uiterst aandachtig gewerkt.

Zakelijk verhuizen Delfzijl

Is jouw instelling de afgelopen tijd fantastisch gegroeid en ben je daadwerkelijk toe aan een groter pand of een grotere kantoor? In dit geval ontkom jij totaal niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Delfzijl zijn de experts van Flex Verhuizen jou met genoegen van dienst. Juist bij een zakelijke verhuizing komt veelvuldig heel wat kijken en ongetwijfeld wil jij niet dat je eigen werk voor een langduriger tijd stil komen te liggen. Onze client is nu eenmaal koning dus het is fundamenteel dat je natuurlijk je werk kunt doen, óf dit in elk gebeurtenis zo snel mogelijk opnieuw kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het heel vaak voor dat er ook artikelen verhuisd moeten worden die niet zo eenvoudig te verhuizen zijn. Denk zoals aan grote machines . Ook dankzij ons jarenlange expertise zijn we ook in staat om dit soort verhuizingen te doen. Mocht er onverwacht tijdens het verhuizen desalniettemin iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot onrust. Als verhuisbedrijf zijn we immers gewaarborgd voor mogelijke aangebrachte afbreuk.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen vervelend? Wij nemen deze karwij graag van je over.

Verhuizen is nu eenmaal heel vaak niet zo easy dan het lijkt. Verhuizen is toch herhaaldelijk heel wat veel meer dan het transporteren van een paar dingen naar een nieuwe woning. Denk bijvoorbeeld aan het transporteren van een huis naar een eengezinswoning. Hoe krijg je die grote hoekbank in een personenlift? De studenten van onze verhuisbedrijf kennen hier wel raad mee. Onze studenten verhuizers opereren samen met goedgekeurde vakmannen en nemen ieder benodigde spullen en materialen mee. Van elke verhuizing maken zij een succes.

Heb je kasten die uit elkaar gedemonteerd moeten worden voordat ze overgebracht kunnen worden naar je gloednieuwe appartement? Ook dat is geen opgave voor Flex verhuizen. Ook met het monteren en demonteren van allerlei type spullen keren onze verhuizers hun hand niet door. Bij ons staat solide en spoedig hoog in het wimpel en gezamenlijk zorgen we ervoor dat de karwij binnen Één dag afgerond is. Binnen 1 dag verhuisd zijn is bij flex verhuizen echt mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij standaard particuliere- en zakelijke verhuizingen doen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot onze service. Als verhuisbedrijf Delfzijl hebben we ruimschootse expertise in het doen van zakelijke-, plus particuliere ontruimingen. Met grote regelmaat is het van belang dat een pand bij een ontruiming gelikt wordt opgeleverd en dat alle meubels weggehaald en afgevoerd moet zijn. Wanneer je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een huis of bedrijfsruimte, nemen we je alle taken uit handen. We garanderen ervoor dat de desbetreffende kamer gelikt wordt opgeleverd.

Spoed verhuizen Delfzijl

Op het moment jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak je zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is regelmatig al ingrijpend genoeg. De verhuizers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij meteen nodig hebt. Als verhuisbedrijf Delfzijl leiden wij de spoedverhuizing van A tot Z. Onze verhuizers begrijpen precies welke taken er bij zo’n spoedverhuizing uitgevoerd moeten worden en nemen deze taken heel graag uit handen. Wij garanderen ervoor dat jij na zo’n aanzienlijke gebeurtenis zo gauw mogelijk tot rust gaat komen.

Kosten bezuinigen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu eenmaal poen. Ook op het moment je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Delfzijl inschakelt. Niettemin betaal je bij Flexverhuizen nog meer voor een verhuizing dan gewenst is. Vraag je bij ons een offerte aan? Dan krijg je het al binnen Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Delfzijl ?

Verhuisbedrijf Delfzijl voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Delfzijl
Verhuisbedrijf Delfzijl

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Delfzijl helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden