Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Rijs

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Rijs

Verhuisbedrijf Rijs

Binnen 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét Verhuis Bedrijf in de regio Rijs. Al veel meer dan 8 jaar vervoeren we steeds meer bedrijven en kantoren, particulieren en voorzien we indien nodig ontruimingen. Wij doen alles naar afspraak op een ongedeerde en rechtvaardige wijze. Verhuizen is veelvuldig een hele karwei en mogelijkerwijs zelfs een aanzienlijke beweging. Dit begrijpen we niettemin al te goed. Of het nu om een commerciële- of om een particuliere verhuizing gaat, we zorgen dat we u met relatie tot het verhuizen volkomen ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Rijs

Ben je op zoek naar een verhuis bedrijf in Rijs? Dan ben jij bij Flexverhuizen aan het goede adres. Met veel meer dan 8 levensjaren kennis fiksen wij van iedere verhuizing een succes. Naast dat het team van elke verhuizing een succes maken, streven we bovendien naar een hele goede kostprijs- kwaliteit band. Een verhuizing hoeft toch echter niet zoveel poen te kosten dan je misschien denkt.

Als verhuisbedrijf Rijs leveren we de verhuis diensten niet uitsluitend aan particulieren. Wij zijn namelijk eveneens gespecialiseerd met het verhuizen van bureaus. Ook aan een spoedverhuizing draaien we onze deskundigheid niet om. Wil jij begrijpen wat goedkoop verhuizen speciaal voor jou precies inhoudt? Vraag gratis een prijsopgave aan en krijg in 4 uurtjes de offerte in jouw email.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een veilige verhuizing

Als verhuis bedrijf Rijs is Flex Verhuizen het verhuisbedrijf wat jij moet hebben Verhuizen is veelvuldig een hele proces. Het is zeker echter niet voor niets dat de mensen met de gedachten aan een verhuizing slechts al slapeloze nachten krijgen. Bij het verhuizen moet er aan van alles overwogen worden. Van het opzetten en verpakken van verhuisdozen tot het eventueel huren van een verhuislift en het inslaan van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de diensten van Ons? Dan hoef jij met al dat soort dingen geen rekening te houden. Wij nemen immers al je hoofdpijn rondom een verhuizing gegarandeerd uit handen. Zelfs jouw verhuisdozen met waardevolle zaken worden ingepakt en kosteloos uitgepakt. Hierbij wordt er uiteraard steeds uiterst aandachtig gewerkt.

Zakelijk verhuizen Rijs

Is jouw zaak de afgelopen termijn waanzinnig gegroeid en ben je ronduit toe aan een groter zaak of een grotere kantoor? In dit geval ontkom jij zeker niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Rijs zijn de experts van Flexverhuizen jou met alle plezier van dienst. Immers bij een zakelijke verhuizing komt dikwijls heel wat kijken en waarschijnlijk wil jij niet dat je werk voor een langere tijdsbestek stil is. De client is nu eenmaal koning dus het is relevant dat je regelmatig je activiteiten kunt doen, óf dat in elke gebeurtenis zo snel mogelijk veilig kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het vaak voor dat er ook artikelen verhuisd moeten worden die niet zo gemakkelijk te transporteren zijn. Denk onder andere aan omvangrijke machines . Mede dankzij onze meer dan 8 jaar ervaring zijn wij ook in staat om dit soort verhuizingen te doen. Mocht er onverwacht gedurende het verhuizen toch iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Als verhuis bedrijf zijn we namelijk verzekerd voor eventuele aangebrachte afbreuk.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen moeilijk? Wij nemen deze order met genoegen van je over.

Verhuizen is nu weleens heel vaak niet zo gemakkelijk dan het lijkt. Verhuizen is toch meestal heel wat veel meer dan het overbrengen van enkele spullen naar een nieuwe woning. Denk bijvoorbeeld aan het transporteren van een woning naar een eengezinswoning. Hoe krijg je die omvangrijke koelkast in een personenlift? De studenten van ons verhuisbedrijf weten hier wel advies mee. Onze studenten verhuizers functioneren samen met ervaren vakmannen en nemen iedere benodigde spullen en materialen mee. Van iedere verhuizing maken zij een succes.

Zijn er kasten die uit elkaar gedemonteerd moeten worden voor ze getransporteerd kunnen worden naar je nieuwe appartement? Ook dat is geen moeilijkheid voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van alle mogelijke soorten spullen wentelen onze verhuizers hun hand niet om. Bij ons staat betrouwbaarheid en goed hoog in het wimpel en tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de order binnen 1 dag gedaan is. Binnen 1 dag verhuisd zijn is bij flex verhuizen ronduit mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we gewone particuliere- en zakelijke verhuizingen behandelen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot ons service. Als verhuisbedrijf Rijs hebben we veel expertise in het doen van zakelijke en particuliere ontruimingen. Met grote regelmaat is het van belang dat een pand bij een ontruiming schoon wordt opgeleverd en dat alle inboedel verwijderd en afgevoerd moet zijn. Mits je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een huis of bedrijfsruimte, nemen we je alle taken uit handen. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende ruimte gelikt wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Rijs

Wanneer jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Geen stress . Een spoedverhuizing is eenvoudigweg al ingrijpend genoeg. De experts van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die je gelijk nodig hebt. Als verhuisbedrijf Rijs coachen wij de spoedverhuizing van 1 Tot 100 Onze vakmannen kennen precies de taken er bij zo’n spoedverhuizing uitgevoerd moeten worden en nemen deze activiteiten met alle plezier uit handen. Wij garanderen ervoor dat je na zo’n aanmerkelijke situatie zo snel mogelijk tot rust gaat komen.

Kosten bezuinigen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg geld. Eveneens als je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Rijs inhuurt. Echter betaal jij bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan gewenst is. Vraag je bij flex verhuizen een prijsopgave aan? Dan ontvang je het al binnen Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Rijs ?

Verhuisbedrijf Rijs voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Rijs
Verhuisbedrijf Rijs

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Rijs helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden