Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Assen

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Assen

Verhuisbedrijf Assen

In 1 werkdag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de regio Assen. Al langer dan 8 jaar vervoeren we veel bedrijven, particulieren en bieden we eventueel ontruimingen. We doen alles naar een overeenkomst op een heldere en gemotiveerde wijze. Verhuizen is eenvoudigweg een hele opdracht en sporadisch zelfs een ingrijpende beweging. De eventuele problemen begrijpen wij maar al te goed. Of het nou om een zakelijke- of om een particuliere verhuizing gaat, we garanderen dat we u met betrekking tot het verhuizen volledig ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Assen

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Assen? Dan ben je bij Flex Verhuizen aan het perfecte adres. Met meer dan 8 levensjaren expertise vormen wij van iedere verhuizing een succes. Evenals dat het team van iedere verhuizing een succes maken, streven we eveneens naar een uitstekende kostprijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft namelijk echter niet zoveel poen te kosten dan je eventueel denkt.

Als verhuisbedrijf Assen verzorgen we ons verhuis service niet slechts aan particulieren. We zijn tenslotte eveneens gespecialiseerd in het verhuizen van kantoren. Zelfs met een spoedverhuizing keren wij onze hand niet om. Wil je begrijpen wat goedkoop verhuizen concreet voor jou accuraat inhoudt? Vraag gratis een offerte aan en beschik in 4 uur de offerte in je mailbox.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een directe verhuizing

Als verhuisbedrijf Assen is Flexverhuizen het verhuis bedrijf wat jij nodig hebt. Verhuizen is regelmatig een hele gedoe. Het is zeker echter niet voor niets dat mensen met de gedachten aan een verhuizing uitsluitend al slapeloze dagen krijgen. Met een verhuizing moet er aan van alles overwogen worden. Van het fixen en inpakken van verhuisdozen tot het mogelijkerwijs huren van een verhuislift en het kopen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de dienstverlening van Flex Verhuizen? Dan moet jij met al dat soort zaken geen rekening te behouden. Wij nemen zeker al jouw zorgen rondom een verhuizing gegarandeerd uit handen. Zelfs jouw materiaal met waardevolle materialen worden ingepakt en kosteloos uitgepakt. Hierbij wordt er simpel 24/7 uiterst met aandacht gewerkt.

Zakelijk verhuizen Assen

Is jouw handelsbedrijf de afgelopen tijd aanmerkelijk gegroeid en ben je daadwerkelijk toe aan een groter pand of een groter kantoorruimte? In dat geval ontkom je totaal niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Assen zijn de medewerkers van Flexverhuizen je met genoegen van dienst. Zeker bij een zakelijke verhuizing komt vaak heel wat kijken en wellicht wil jij niet dat je werk voor een langer termijn stil komen te liggen. Onze client is nu gewoonweg koning dus het is belangrijk dat je gemakkelijk je werk uit kunt blijven voeren, óf deze in elke belevenis zo spoedig mogelijk wederom kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het met grote regelmaat voor dat er ook kasten verhuisd moeten worden die niet zo simpel te transporteren zijn. Denk als voorbeeld aan omvangrijke machines . Meer dankzij onze meer dan 8 jaar expertise zijn we ook in staat om dit type verhuizingen te doen. Mocht er onverhoopt gedurende het verhuizen desondanks iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot onrust. Als verhuis bedrijf zijn we toch verzekerd voor mogelijke aangebrachte beschadiging.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen zwaar? Wij nemen deze opdracht heel graag van je over.

Verhuizen is nu gewoonweg gewoon niet zo makkelijk dan het oogt. Verhuizen is namelijk meestal heel wat meer dan het overbrengen van een paar artikelen naar een nieuwe huis. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van een huis naar een eengezinswoning. Hoe krijg je deze grote koelkast in een personenlift? De experts van onze verhuisbedrijf weten hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers functioneren gezamenlijk met goedgekeurde vakmannen en nemen alle benodigde spullen en producten mee. Van elke verhuizing maken zij een succes.

Heb je spullen die uit mekaar gehaald moeten worden voor ze getransporteerd kunnen worden naar je gloednieuwe huis? Ook dat is geen opgave voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van meerdere type spullen draaien onze medewerkers hun hand niet door. Bij ons staat betrouwbaarheid en gemakkelijk hoog in het vlaggetje en tevens zorgen wij ervoor dat de taak binnen 1 dag gedaan is. Binnen 1 werkdag verhuisd zijn is bij ons beslist mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij normale particuliere- en zakelijke verhuizingen doen, behoort het opknappen van een ontruiming ook tot ons dienst. Als verhuisbedrijf Assen hebben wij heel veel ervaring in het verrichten van zakelijke-, plus particuliere ontruimingen. Erg vaak is het van belang dat een pand bij een ontruiming bezemschoon wordt opgeleverd en dat alle meubels weggehaald en afgevoerd moet zijn. Ingeval je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een kantoor of bedrijfsruimte, nemen we je alle hoofdpijn uit handen. We zorgen ervoor dat de desbetreffende kamer gelikt wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Assen

Als je te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak je zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is gebruikelijk al ingrijpend genoeg. De experts van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die je met alle plezier nodig hebt. Als verhuisbedrijf Assen besturen wij de spoedverhuizing van 1 Tot 100 Onze vakmannen weten precies welke taken er bij een spoedverhuizing uitgevoerd dient te worden en nemen deze activiteiten met alle plezier uit handen. We zorgen ervoor dat jij na zo’n aanmerkelijke gebeurtenis zo snel mogelijk tot rust kunt komen.

Geld bezuinigen met Flex Verhuizen

Verhuizen kost nu eenmaal poen. Eveneens op het moment jij hiervoor HET verhuisbedrijf uit Assen inschakelt. Echter betaal jij bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan vereist is. Vraag je bij Flexverhuizen een offerte aan? Dan ontvang je deze al in Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Assen ?

Verhuisbedrijf Assen voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Assen
Verhuisbedrijf Assen

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Assen helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden