Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Hasselt

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Hasselt

Verhuisbedrijf Hasselt

In 1 dag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de regio Hasselt. Al langer dan 8 jaar vervoeren wij bedrijven, particulieren en bieden we eventueel ontruimingen. We doen alles volgens een deal op een ongedeerde en betrouwbare stijl. Verhuizen is veelvuldig een hele klus en misschien zelfs een aanzienlijke gebeurtenis. De eventuele problemen begrijpen we niettemin al te goed. Of het nu om een zakelijke- of om een prive verhuizing gaat, we garanderen dat we je met relatie tot het verhuizen helemaal ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Hasselt

Ben je op zoek naar een verhuis bedrijf in Hasselt? Dan ben jij bij Ons aan het goede adres. Met meer dan 8 jaar ervaring fiksen wij van elke verhuizing een succes. Naast dat we van ieder verhuizing een succes fiksen, streven wij bovendien naar een hele goede kostprijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft zeker niet zoveel geld te kosten dan je mogelijk denkt.

Als verhuisbedrijf Hasselt bieden wij ons verhuis dienst niet slechts aan particulieren. Wij zijn immers eveneens gespecialiseerd in het verhuizen van firma’s. Zelfs aan een spoedverhuizing keren we ons hand niet om. Wil je achterhalen wat goedkoop verhuizen expliciet voor jou gedetailleerd inhoudt? Vraag vlug een prijsopgave aan en krijg in 4 uurtjes de offerte in jouw email.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een stressloze verhuizing

Als verhuis bedrijf Hasselt is Flex Verhuizen het verhuis bedrijf wat jij nodig hebt. Verhuizen is veelal een hele gedoe. Het is immers niet voor niets dat mensen bij de gedachten aan een verhuizing alleen al slapeloze dagen krijgen. Bovenop een verhuizing moet er aan van alles gedacht worden. Van het organiseren en verpakken van verhuisdozen tot het eventueel huren van een verhuislift en het verkrijgen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de service van Flex Verhuizen? Dan moet je met al dat soort zaken geen rekening te houden. Wij nemen namelijk al jouw zorgen rondom een verhuizing absuluut uit handen. Zelfs jouw verhuisdozen met waardevolle materialen worden ingepakt en opnieuw uitgepakt. Hierbij wordt er daarom steeds uiterst met aandacht gewerkt.

Zakelijk verhuizen Hasselt

Is je firma de afgelopen tijd flink gegroeid en ben je daadwerkelijk toe aan een groter pand of een groter kantoorruimte? In dit geval ontkom jij volledig niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Hasselt zijn de experts van Flex Verhuizen je met genoegen van dienst. Immers bij een zakelijke verhuizing komt frequent heel wat meekijken en waarschijnlijk wil jij niet dat je eigen werk voor een langduriger tijd stil is. De client is nu gewoonweg koning dus het is important dat je dagelijks je eigen werk uit kunt blijven voeren, óf deze in ieder geval zo vlug mogelijk weer kunt hervatten.

Bij een zakelijke verhuizing komt het vaak voor dat er ook dingen verhuisd moeten worden die niet zo simpel te verhuizen zijn. Denk zoals aan grote machines . Meer dankzij onze jarenlange expertise zijn wij ook in staat om dit bepaalde verhuizingen te doen. Indien er plotseling gedurende het transporteren ongetwijfeld iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot onrust. Als verhuisbedrijf zijn we namelijk verzekerd voor eventuele aangebrachte schade.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen lastig? Wij nemen deze opdracht met alle plezier van je over.

Verhuizen is nu eenmaal gewoon niet zo gemakkelijk dan het lijkt. Verhuizen is toch dikwijls heel wat meer dan het transporteren van enige artikelen naar een nieuwe woning. Denk zoals aan het transporteren van een pand naar een appartement. Hoe krijg je die omvangrijke bank in een personenlift? De student verhuizers van ons verhuisbedrijf kennen hier wel advies mee. Onze studenten verhuizers opereren samen met ervaren vakmannen en nemen alle benodigde spullen en materialen mee. Van iedere verhuizing fiksen zij een succes.

Heb je bankstellen die uit elkaar gedemonteerd moeten worden voor ze getransporteerd kunnen worden naar je nieuwe huis? Ook dat is geen opgave voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van meerdere soorten meubels keren onze experts hun hand niet door. Bij flex verhuizen staat solide en gemakkelijk hoog in het vaandel en tevens zorgen wij ervoor dat de opdracht binnen Één dag geklaard is. Binnen 1 werkdag verhuisd zijn is bij ons ronduit mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij gewone particuliere- en zakelijke verhuizingen behandelen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot ons dienst. Als verhuisbedrijf Hasselt hebben we heel veel ervaring in het verrichten van zakelijke en particuliere ontruimingen. Vaak is het van belang dat een pand bij een ontruiming gelikt wordt opgeleverd en dat alle meubels verwijderd en verhuisd moet zijn. Ingeval je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een huis of bedrijfsruimte, nemen we je alle hoofdpijn uit handen. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende pand bezemschoon wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Hasselt

Mits jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Geen zorgen . Een spoedverhuizing is gebruikelijk al vervelend genoeg. De experts van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die je heel graag nodig hebt. Als verhuisbedrijf Hasselt sturen wij de spoedverhuizing van 1 Tot 100 Onze verhuizers weten precies de taken er bij zo’n spoedverhuizing verricht dient te worden en pakken deze activiteiten graag uit handen. We garanderen ervoor dat je na zo’n ingrijpende verhuizing zo gauw mogelijk tot rust gaat komen.

Kosten bezuinigen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg geld. Ook indien je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Hasselt inschakelt. Desalniettemin betaal jij bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan vereist is. Vraag je bij Flexverhuizen een offerte aan? Dan Verkrijg
je het al binnen Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Hasselt ?

Verhuisbedrijf Hasselt voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Hasselt
Verhuisbedrijf Hasselt

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Hasselt helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden