Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Lunteren

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Lunteren

Verhuisbedrijf Lunteren

Binnen 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de regio Lunteren. Al langer dan 8 jaar verhuizen wij firma’s, particulieren en behandelen wij desnoods ontruimingen. We doen alles naar een akkoord op een veilige en betrouwbare wijze. Verhuizen is veelvuldig een hele karwei en sporadisch zelfs een aanmerkelijke gebeurtenis. De eventuele problemen kennen wij maar al te goed. Of het nu om een commerciële- of om een prive verhuizing gaat, wij zorgen dat Flex verhuizen je met relatie tot het vervoeren helemaal ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Lunteren

Ben je op zoek naar een verhuis bedrijf in Lunteren? Dan ben jij bij Flex Verhuizen aan het passende adres. Met meer dan 8 levensjaren kennis fiksen wij van iedere verhuizing een succes. Evenals dat we van ieder verhuizing een succes maken, trachten wij eveneens naar een hele goede prijs- kwaliteit band. Een verhuizing hoeft zeker niet zoveel geld te kosten dan je denkbaar denkt.

Als verhuis bedrijf Lunteren bieden we de verhuis service niet slechts aan particulieren. Wij zijn namelijk eveneens gespecialiseerd in het verhuizen van bureaus. Ook voor een spoedverhuizing draaien we ons deskundigheid niet om. Wil jij weten wat goedkoop verhuizen specifiek voor jou exact inhoudt? Vraag gauw een prijsopgave aan en beschik binnen 4 uurtjes de offerte in je e-mail.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een zorgeloze verhuizing

Als verhuis bedrijf Lunteren is Flexverhuizen het verhuis bedrijf wat je moet hebben Verhuizen is vaak een hele onderneming. Het is namelijk echter niet voor niets dat de mensen met de gedachten aan een verhuizing alleen al slapeloze dagen krijgen. Bovenop het verhuizen moet er aan van alles overwogen worden. Van het fixen en verpakken van verhuisdozen tot het desnoods huren van een verhuislift en het inslaan van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de diensten van Flexverhuizen? Dan moet jij met al dat soort dingen geen rekening te behouden. We nemen namelijk al je zorgen rondom een verhuizing gegarandeerd uit handen. Zelfs je verhuisdozen met nuttige zaken worden ingepakt en veilig uitgepakt. Hierbij wordt er dus 24/7 uiterst met aandacht gewerkt.

Zakelijk verhuizen Lunteren

Is jouw handelsbedrijf de afgelopen tijd waanzinnig gegroeid en ben je beslist toe aan een grote pand of een groter kantoorruimte? In dit geval ontkom je absoluut niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Lunteren zijn de medewerkers van Ons je heel graag van dienst. Zeker bij een zakelijke verhuizing komt eenvoudigweg heel wat kijken en wellicht wil jij niet dat je werkzaamheden voor een langer periode stil komen te liggen. De client is nu eenmaal koning dus het is belangrijk dat je gemakkelijk je werk uit kunt blijven voeren, óf dat in elke geval zo gauw mogelijk wederom kunt hervatten.

Bij een zakelijke verhuizing komt het veelvuldig voor dat er ook koelkasten verhuisd moeten worden die niet zo simpel te transporteren zijn. Denk zoals aan omvangrijke machines . Mede dankzij ons meer dan 8 jaar expertise zijn wij ook in staat om dit type verhuizingen uit te voeren. Als er onverhoopt tijdens het transporteren desalniettemin iets fout gaan dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Als verhuisbedrijf zijn we namelijk verzekerd voor eventuele aangebrachte beschadiging.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen zwaar? Wij nemen deze opdracht direct van je over.

Verhuizen is nu gewoonweg vaak niet zo ongecompliceerd dan het lijkt. Verhuizen is toch dikwijls heel wat meer dan het overbrengen van enige artikelen naar een nieuwe woning. Denk bijv. aan het verhuizen van een pand naar een seniorencomplex. Hoe krijg je deze aanzienlijke tv in een personenlift? De student verhuizers van onze verhuisbedrijf kennen hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers werken gezamenlijk met ervaren vakmannen en nemen elke benodigde spullen en gereedschap mee. Van iedere verhuizing fiksen zij een succes.

Heb je spullen die uit elkaar gehaald moeten worden voordat ze overgebracht kunnen worden naar je nieuwe woonlocatie? Ook dat is geen karwij voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van allerlei type meubels wentelen onze medewerkers hun hand niet door. Bij flex verhuizen staat betrouwbaarheid en gemakkelijk hoog in het spandoek en tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de opdracht binnen 1 dag afgerond is. In 1 werkdag verhuisd zijn is bij flex verhuizen inderdaad voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij normale particuliere- en zakelijke verhuizingen verzorgen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot ons dienst. Als verhuisbedrijf Lunteren hebben wij veel ervaring in het verrichten van zakelijke plus particuliere ontruimingen. Heel vaak is het van belang dat een pand bij een ontruiming gelikt wordt opgeleverd en dat alle meubels verwijderd en afgevoerd moet zijn. Ingeval je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een huis of bedrijfsruimte, nemen we je alle stress uit handen. We garanderen ervoor dat de desbetreffende ruimte schoon wordt opgeleverd.

Spoed verhuizen Lunteren

Indien je te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak jou zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is regelmatig al vervelend genoeg. De verhuizers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij met alle plezier nodig hebt. Als verhuisbedrijf Lunteren ondersteunen we de spoedverhuizing van A tot Z. Onze medewerkers weten precies welke taken er bij zo’n spoedverhuizing verricht moeten worden en nemen deze taken heel graag uit handen. Wij zorgen ervoor dat jij na zo’n aanzienlijke verhuizing zo gemakkelijk mogelijk tot rust kunt komen.

Kosten besparen met Flex Verhuizen

Verhuizen kost nu eenmaal cash. Ook wanneer je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Lunteren inschakelt. Niettemin betaal jij bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan noodzakelijk is. Vraag je bij Flexverhuizen een prijsopgave aan? Dan Verkrijg
je deze al in Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Lunteren ?

Verhuisbedrijf Lunteren voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Lunteren
Verhuisbedrijf Lunteren

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Lunteren helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden