Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Mechelen

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Mechelen

Verhuisbedrijf Mechelen

In 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de omgeving van Mechelen. Al langer dan 8 jaar vervoeren we veel bedrijven, particulieren en verzorgen wij indien nodig ontruimingen. We doen alles naar een overeenkomst op een heldere en gemotiveerde vorm. Verhuizen is veelvuldig een hele taak en wellicht bovendien een aanzienlijke gebeurtenis. De problemen weten wij niettemin al te goed. Of het nu om een commerciële- of om een prive verhuizing gaat, we zorgen dat het team u met relatie tot het vervoeren geheel ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Mechelen

Bent u op zoek naar een verhuis bedrijf in Mechelen? Dan ben jij bij Ons aan het passende adres. Met meer dan 8 levensjaren kennis maken we van iedere verhuizing een succes. Verder dat wij van iedere verhuizing een succes fiksen, trachten wij eveneens naar een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding. Een verhuizing hoeft namelijk niet echt zoveel poen te kosten dan je denkbaar denkt.

Als verhuis bedrijf Mechelen bieden wij ons verhuis diensten niet slechts aan particulieren. We zijn namelijk bovendien gespecialiseerd met het verhuizen van bureaus. Zelfs met een spoedverhuizing werken wij ons hand niet om. Wil je begrijpen wat goedkoop verhuizen expliciet voor jou exact inhoudt? Vraag gemakkelijk een prijsopgave aan en beschik in 4 uur de offerte in je mail.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een veilige verhuizing

Als verhuisbedrijf Mechelen is Flexverhuizen het verhuis bedrijf wat jij nodig hebt. Verhuizen is menigmaal een hele klus. Het is immers echter niet voor niets dat mensen bij de gedachten aan een verhuizing uitsluitend al slapeloze dagen krijgen. Naast het verhuizen moet er aan van alles overwogen worden. Van het ordenen en inpakken van verhuisdozen tot het eventueel huren van een verhuislift en het kopen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de dienst van Ons? Dan hoef jij met al dat soort zaken geen rekening te behouden. We nemen toch al je stress rondom een verhuizing absuluut uit handen. Zelfs je dozen met kostbare dingen worden ingepakt en kosteloos uitgeladen. Hierbij wordt er dus doorlopend uiterst met zorg gewerkt.

Zakelijk verhuizen Mechelen

Is jouw winkel de afgelopen termijn waanzinnig gegroeid en ben je feitelijk toe aan een grotere pand of een grotere kantoor? In dit geval ontkom je absoluut niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Mechelen zijn de experts van Flexverhuizen jou direct van dienst. Vanzelfsprekend bij een zakelijke verhuizing komt veel heel wat meekijken en zonder twijfel wil jij niet dat je eigen werk voor een langer tijd stil is. Onze client is nu eenmaal koning dus het is fundamenteel dat je algemeen je werk kunt doen, óf die in elke omstandigheid zo vluchtig mogelijk weer kunt hervatten.

Bij een zakelijke verhuizing komt het veelvuldig voor dat er ook spullen verhuisd moeten worden die niet zo simpel te verhuizen zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote machines . Alsmede dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij ook in staat om dit type verhuizingen te doen. Mits er onverwacht gedurende het verhuizen immers iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot onrust. Als verhuisbedrijf zijn we toch gewaarborgd voor eventuele aangebrachte beschadiging.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen lastig? Wij nemen deze opdracht met alle plezier van je over.

Verhuizen is nu weleens vaak niet zo simpel dan het lijkt. Verhuizen is zeker heel vaak heel wat veel meer dan het transporteren van enkele dingen naar een nieuwe woonlocatie. Denk bijvoorbeeld aan het transporteren van een pand naar een appartement. Hoe krijg je deze omvangrijke tv in een personenlift? De studenten van ons verhuisbedrijf kennen hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers opereren gezamenlijk met gediplomeerde vakmannen en nemen iedere benodigde spullen en gereedschap mee. Van iedere verhuizing maken zij een succes.

Zijn er bankstellen die uit elkaar gehaald moeten worden voordat ze getransporteerd kunnen worden naar je nieuwe woning? Ook dat is geen moeilijkheid voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van allerlei type spullen wentelen onze medewerkers hun hand niet door. Bij flex verhuizen staat solide en snel hoog in het vaandel en tegelijkertijd zorgen wij ervoor dat de taak binnen Één dag geklaard is. In 1 werkdag verhuisd zijn is bij flex verhuizen ronduit voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij gewone particuliere- en zakelijke verhuizingen behandelen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot ons service. Als verhuisbedrijf Mechelen hebben we veel ervaring in het uitvoeren van zakelijke-, en particuliere ontruimingen. Erg vaak is het van belang dat een kamer bij een ontruiming gelikt wordt opgeleverd en dat alle meubels weggehaald en verhuisd moet zijn. Indien je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een woonruimte of bedrijfsruimte, nemen wij je alle taken uit handen. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende kamer bezemschoon wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Mechelen

Op het moment jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak je zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is veelvuldig al vervelend genoeg. De verhuizers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die je met alle plezier nodig hebt. Als verhuisbedrijf Mechelen coachen wij de spoedverhuizing van 1 Tot 100 Onze vakmannen weten precies welke taken er bij een spoedverhuizing verricht dient te worden en pakken deze activiteiten heel graag uit handen. We garanderen ervoor dat je na zo’n aanzienlijke situatie zo gemakkelijk mogelijk tot rust kunt komen.

Geld besparen met Flex Verhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg cash. Ook indien je hiervoor HET verhuisbedrijf uit Mechelen inschakelt. Desalniettemin betaal jij bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan gewenst is. Vraag je bij Flexverhuizen een offerte aan? Dan krijg je het al in Enkele uren.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Mechelen ?

Verhuisbedrijf Mechelen voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Mechelen
Verhuisbedrijf Mechelen

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Mechelen helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden