Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Wassenaar

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Wassenaar

Verhuisbedrijf Wassenaar

In 1 werkdag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét Verhuis Bedrijf in de regio Wassenaar. Al meer dan 8 jaar verhuizen wij ondernemingen, particulieren en bieden wij indien nodig ontruimingen. Wij ondernemen alles volgens een akkoord op een ongedeerde en gemotiveerde werkwijze. Verhuizen is gewoon een hele taak en misschien zelfs een aanzienlijke beweging. De problemen weten wij niettemin al te goed. Of het nu om een zakelijke- of om een prive verhuizing gaat, wij zorgen dat Flex verhuizen je met relatie tot het verhuizen totaal ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Wassenaar

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Wassenaar? Dan ben jij bij Ons aan het perfecte adres. Met langer dan 8 levensjaren kennis doen we van elke verhuizing een succes. Verder dat we van elke verhuizing een succes maken, trachten wij eveneens naar een uitstekende kostprijs- kwaliteit verhouding. Een verhuizing hoeft tenslotte niet echt zoveel poen te kosten dan je wellicht denkt.

Als verhuis bedrijf Wassenaar bieden we de verhuis dienst niet alleen aan particulieren. Wij zijn immers ook gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en kantoren. Zelfs met een spoedverhuizing draaien we onze hand niet om. Wil jij achterhalen wat goedkoop verhuizen concreet voor jou exact inhoudt? Vraag gemakkelijk een offerte aan en krijg in 4 uurtjes de offerte in je email.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een zorgeloze verhuizing

Als verhuisbedrijf Wassenaar is Flexverhuizen het verhuis bedrijf wat je moet hebben Verhuizen is regelmatig een hele proces. Het is namelijk echter niet voor niets dat mensen bij de gedachten aan een verhuizing slechts al slapeloze dagen krijgen. Bovenop een verhuizing moet er aan van alles gedacht worden. Van het plannen en inpakken van verhuisdozen tot het eventueel huren van een verhuislift en het aanschaffen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de dienst van Flex Verhuizen? Dan moet jij met al dat soort zaakjes geen rekening te behouden. Wij nemen immers al je hoofdpijn rondom een verhuizing 100% uit handen. Zelfs jouw dozen met nuttige zaken worden ingepakt en kosteloos uitgeladen. Hierbij wordt er daarom 24 uur per dag 7 dagen per week uiterst goed gewerkt.

Zakelijk verhuizen Wassenaar

Is je handelsbedrijf de afgelopen periode fors gegroeid en ben je oprecht toe aan een grotere bedrijfspand of een grotere kantoorruimte? In dit geval ontkom jij alleszins niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Wassenaar zijn de medewerkers van Ons jou heel graag van dienst. Uiteraard bij een zakelijke verhuizing komt veelvuldig heel wat kijken en wellicht wil jij niet dat je werk voor een langere termijn stil is. Onze client is nu gewoonweg koning dus het is fundamenteel dat je natuurlijk je eigen werk kunt doen, óf dat in elk omstandigheid zo vluchtig mogelijk weer kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het heel vaak voor dat er ook artikelen verhuisd moeten worden die niet zo eenvoudig te verhuizen zijn. Denk bijv. aan grote machines . Meer dankzij onze meer dan 8 jaar expertise zijn we ook in staat om dit soort verhuizingen te doen. Mocht er plotseling tijdens het vervoeren desalniettemin iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot bezorgdheid. Als verhuisbedrijf zijn we immers gewaarborgd voor eventuele aangebrachte beschadiging.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen vervelend? Wij nemen deze opdracht graag van je over.

Verhuizen is nu weleens vaak niet zo gemakkelijk dan het oogt. Verhuizen is namelijk menigmaal heel wat meer dan het overbrengen van enkele spullen naar een nieuwe huis. Denk zoals aan het verhuizen van een huis naar een eengezinswoning. Hoe krijg je deze aanzienlijke koelkast in een personenlift? De studenten van onze verhuisbedrijf kennen hier wel raad mee. Onze studenten verhuizers opereren samen met erkende vakmannen en nemen elke benodigde middelen en materialen mee. Van iedere verhuizing fiksen zij een succes.

Heb je spullen die uit elkaar gehaald moeten worden voor ze getransporteerd kunnen worden naar je nieuwe huis? Ook dat is geen probleem voor Flex verhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van alle mogelijke soorten meubels wentelen onze experts hun hand niet door. Bij flex verhuizen staat solide en gemakkelijk hoog in het wimpel en tegelijk zorgen we ervoor dat de opdracht binnen 1 dag afgerond is. Binnen 1 dag verhuisd zijn is bij flex verhuizen echt voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat wij normale particuliere- en zakelijke verhuizingen behandelen, behoort het opknappen van een ontruiming ook tot onze dienst. Als verhuisbedrijf Wassenaar hebben we heel veel ervaring in het uitvoeren van zakelijke en particuliere ontruimingen. Meestal is het van belang dat een ruimte bij een ontruiming bezemschoon wordt opgeleverd en dat alle inboedel weggehaald en afgevoerd moet zijn. Wanneer je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een kantoor of bedrijfsruimte, nemen wij je alle taken uit handen. Wij garanderen ervoor dat de desbetreffende werkruimte schoon wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Wassenaar

Wanneer jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak jou zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is regelmatig al ingrijpend genoeg. De medewerkers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij met alle plezier nodig hebt. Als verhuisbedrijf Wassenaar leiden we de spoedverhuizing van A tot Z. Onze verhuizers kennen precies welke activiteiten er bij een spoedverhuizing verricht dient te worden en pakken deze taken gaarne uit handen. Wij zorgen ervoor dat je na zo’n ingrijpende verhuizing zo spoedig mogelijk tot rust kunt komen.

Kosten besparen met Flex Verhuizen

Verhuizen kost nu eenmaal cash. Ook indien jij hiervoor een verhuisbedrijf uit Wassenaar inhuurt. Desalniettemin betaal je bij Ons nog meer voor een verhuizing dan wenselijk is. Vraag je bij flex verhuizen een offerte aan? Dan krijg je deze al in 4 uur.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Wassenaar ?

Verhuisbedrijf Wassenaar voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Wassenaar
Verhuisbedrijf Wassenaar

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Wassenaar helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden