Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Drachten

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Drachten

Verhuisbedrijf Drachten

Binnen 24 uur verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de omgeving van Drachten. Al veel meer dan 8 jaar vervoeren wij bedrijven, particulieren en behandelen we indien nodig ontruimingen. We doen alles volgens afspraak op een veilige en rechtvaardige vorm. Verhuizen is gewoon een hele onderneming en soms tevens een ingrijpende gebeurtenis. Dit begrijpen we maar al te goed. Of het nou om een commerciële- of om een particuliere verhuizing gaat, we zorgen dat het team jou met relatie tot het verhuizen helemaal ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Drachten

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Drachten? Dan ben jij bij Flexverhuizen aan het juiste adres. Met langer dan 8 levensjaren kennis vormen wij van ieder verhuizing een succes. Verder dat het team van iedere verhuizing een succes fiksen, trachten we alsmede naar een goede prijs- kwaliteit verhouding. Een verhuizing hoeft tenslotte echter niet zoveel geld te kosten dan je mogelijk denkt.

Als verhuisbedrijf Drachten verzorgen wij de verhuis dienstverlening niet enkel aan particulieren. Wij zijn namelijk eveneens gespecialiseerd met het verhuizen van kantoren. Zelfs voor een spoedverhuizing wentelen we ons hand niet om. Wil je achterhalen wat goedkoop verhuizen uitdrukkelijk voor jou precies inhoudt? Vraag gauw een offerte aan en ontvang binnen 4 uur de offerte in je mailbox.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een snelle verhuizing

Als verhuis bedrijf Drachten is Flex Verhuizen het verhuisbedrijf wat je moet hebben Verhuizen is heel vaak een hele proces. Het is immers noch voor niets dat mensen bij de gedachten aan een verhuizing uitsluitend al slapeloze nachten krijgen. Met een verhuizing moet er aan van alles overwogen worden. Van het ordenen en inpakken van verhuisdozen tot het indien nodig huren van een verhuislift en het kopen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de diensten van Flex Verhuizen? Dan hoef jij met al dat soort dingen geen rekening te behouden. Wij nemen immers al jouw stress rondom een verhuizing 100% uit handen. Zelfs je dozen met kostbare dingen worden ingepakt en opnieuw uitgeladen. Hierbij wordt er eenvoudig voortdurend uiterst acuraat gewerkt.

Zakelijk verhuizen Drachten

Is je firma de afgelopen termijn behoorlijk gegroeid en ben je echt toe aan een grotere zaak of een grotere kantoorruimte? In dit geval ontkom jij zeker niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Drachten zijn de medewerkers van Flexverhuizen jou direct van dienst. Zeker bij een zakelijke verhuizing komt vaak heel wat kijken en waarschijnlijk wil jij niet dat je activiteiten voor een veel meer periode stil komen te liggen. Onze klant is nu eenmaal koning dus het is fundamenteel dat je makkelijk je activiteiten uit kunt blijven voeren, óf dit in ieder omstandigheid zo vluchtig mogelijk wederom kunt hervatten.

Bij een zakelijke verhuizing komt het veelvuldig voor dat er ook kasten verhuisd moeten worden die niet zo gemakkelijk te transporteren zijn. Denk bijv. aan omvangrijke machines . Mede dankzij ons jarenlange expertise zijn we ook in staat om dit type verhuizingen uit te voeren. Mocht er plotseling gedurende het transporteren echter iets misgaan dan is er nog steeds geen reden tot onrust. Als verhuis bedrijf zijn we tenslotte gewaarborgd voor eventuele aangebrachte afbreuk.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen lastig? Wij nemen deze order met alle plezier van je over.

Verhuizen is nu weleens vaak niet zo simpel dan het lijkt. Verhuizen is toch vaak heel wat meer dan het overbrengen van enkele spullen naar een nieuwe woonlocatie. Denk onder andere aan het transporteren van een woning naar een eengezinswoning. Hoe krijg je die omvangrijke hoekbank in een personenlift? De experts van onze verhuisbedrijf kennen hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers opereren samen met gecertificeerde vakmannen en nemen alle benodigde spullen en materialen mee. Van ieder verhuizing fiksen zij een succes.

Zijn er spullen die uit mekaar gedemonteerd moeten worden voordat ze getransporteerd kunnen worden naar je gloednieuwe woonlocatie? Ook dat is geen probleem voor Flex verhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van meerdere type meubels keren onze experts hun hand niet om. Bij ons staat betrouwbaar en spoedig hoog in het vlag en tevens zorgen wij ervoor dat de karwij binnen Één dag gedaan is. Binnen 1 dag verhuisd zijn is bij ons beslist mogelijk.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we standaard particuliere- en zakelijke verhuizingen verzorgen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot onze service. Als verhuisbedrijf Drachten hebben we ruimschootse ervaring in het uitvoeren van zakelijke plus particuliere ontruimingen. Met grote regelmaat is het van belang dat een werkruimte bij een ontruiming gelikt wordt opgeleverd en dat alle inboedel verwijderd en verhuisd moet zijn. Op het moment je Flex Verhuizen belt voor het ontruimen van een huis of bedrijfsruimte, nemen we je alle taken uit handen. We garanderen ervoor dat de desbetreffende ruimte schoon wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Drachten

Wanneer jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Maak jou zelf geen zorgen. Een spoedverhuizing is regelmatig al ingrijpend genoeg. De medewerkers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die jij met genoegen nodig hebt. Als verhuisbedrijf Drachten coachen wij de spoedverhuizing van A tot Z. Onze vakmannen begrijpen precies de activiteiten er bij een spoedverhuizing verricht moeten worden en halen deze taken heel graag uit handen. We garanderen ervoor dat je na zo’n ingrijpende situatie zo spoedig mogelijk tot rust gaat komen.

Kosten bezuinigen met Flex Verhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg poen. Eveneens wanneer jij hiervoor een verhuisbedrijf uit Drachten inschakelt. Desalniettemin betaal je bij Flex Verhuizen nog meer voor een verhuizing dan vereist is. Vraag je bij Flexverhuizen een prijsopgave aan? Dan Verkrijg
je het al in 4 uur.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Drachten ?

Verhuisbedrijf Drachten voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Drachten
Verhuisbedrijf Drachten

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Drachten helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden