Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

Wij zijn Goedkoop Erkend Verhuisbedrijf Makkinga

✓ Particulie & Zakelijk

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

Verhuisbedrijf Makkinga

Verhuisbedrijf Makkinga

Binnen 1 dag verhuizen met Flex Verhuizen

Flex Verhuizen is hét verhuisbedrijf in de regio Makkinga. Al meer dan 8 jaar vervoeren wij bedrijven, particulieren en verzorgen we indien nodig ontruimingen. Wij ondernemen alles naar een overeenkomst op een ongedeerde en betrouwbare werkwijze. Verhuizen is erg vaak een hele karwei en soms bovendien een ingrijpende beweging. De ellende weten wij niettemin al te goed. Of het nou om een zakelijke- of om een particuliere verhuizing gaat, we garanderen dat wij je met betrekking tot het verhuizen absoluut ontzorgen.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuisbedrijf Makkinga

Ben je op zoek naar een verhuisbedrijf in Makkinga? Dan ben jij bij Ons aan het goede adres. Met veel meer dan 8 jaar ervaring doen we van iedere verhuizing een succes. Naast dat we van ieder verhuizing een succes fiksen, streven we ook naar een top prijs- kwaliteit ratio. Een verhuizing hoeft tenslotte echter niet zoveel geld te kosten dan je wellicht denkt.

Als verhuisbedrijf Makkinga verzorgen we ons verhuis dienstverlening niet slechts aan particulieren. We zijn tenslotte bovendien gespecialiseerd met het verhuizen van ondernemingen. Zelfs met een spoedverhuizing wentelen wij ons hand niet om. Wil jij achterhalen wat goedkoop verhuizen concreet voor jou precies inhoudt? Vraag simpel een offerte aan en ontvang in 4 uurtjes de offerte in jouw e-mail.

Vraag direct een offerte aan→

Flex Verhuizen voor een zorgeloze verhuizing

Als verhuis bedrijf Makkinga is Flex Verhuizen het verhuis bedrijf wat je nodig hebt. Verhuizen is gewoon een hele klus. Het is namelijk noch voor niets dat iedereen met de gedachten aan een verhuizing alleen al slapeloze dagen krijgen. Met een verhuizing moet er aan van alles overwogen worden. Van het ordenen en verpakken van verhuisdozen tot het indien nodig huren van een verhuislift en het kopen van verhuisdekens.

Maak je gebruik van de dienst van Ons? Dan hoef je met al dat soort zaken geen rekening te houden. We nemen toch al jouw zorgen rondom een verhuizing gegarandeerd uit handen. Zelfs je verhuisdozen met nuttige dingen worden ingepakt en opnieuw uitgepakt. Hierbij wordt er uiteraard altijd uiterst met zorg gewerkt.

Zakelijk verhuizen Makkinga

Is jouw onderneming de afgelopen tijd enorm gegroeid en ben je beslist toe aan een groter zaak of een groter kantoorruimte? In dit geval ontkom jij beslist niet aan een verhuizing. Als erkend verhuisbedrijf in Makkinga zijn de verhuizers van Ons je direct van dienst. Uiteraard bij een zakelijke verhuizing komt vaak heel wat meekijken en wellicht wil je niet dat je werkzaamheden voor een veel meer periode stil is. De client is nu gewoonweg koning dus het is belangrijk dat je dagelijks je eigen werk kunt doen, óf dat in elke belevenis zo eenvoudig mogelijk veilig kunt oppakken.

Bij een zakelijke verhuizing komt het met grote regelmaat voor dat er ook meubels verhuisd moeten worden die niet zo gemakkelijk te verhuizen zijn. Denk bijvoorbeeld aan grote machines . Ook dankzij ons meer dan 8 jaar ervaring zijn wij ook in staat om dit bepaalde verhuizingen te doen. Als er onverwacht tijdens het vervoeren echter iets fout gaan dan is er nog steeds geen reden tot paniek. Als verhuis bedrijf zijn we toch gewaarborgd voor mogelijke aangebrachte afbreuk.

Vraag direct een offerte aan→

Verhuizen moeilijk? Wij nemen deze karwij met genoegen van je over.

Verhuizen is nu eenmaal gewoon niet zo eenvoudig dan het lijkt. Verhuizen is immers meestal heel wat veel meer dan het transporteren van sommige artikelen naar een nieuwe woonlocatie. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen van een woonhuis naar een appartement. Hoe krijg je deze grote tv in een personenlift? De student verhuizers van onze verhuisbedrijf weten hier wel raadgeving mee. Onze studenten verhuizers functioneren samen met gecertificeerde vakmannen en nemen alle benodigde middelen en gereedschap mee. Van ieder verhuizing fiksen zij een succes.

Zijn er kledingkasten die uit mekaar gedemonteerd moeten worden alvorens ze getransporteerd kunnen worden naar je nieuwe huis? Ook dat is geen probleem voor Flexverhuizen. Ook voor het monteren en demonteren van allerlei type spullen draaien onze verhuizers hun hand niet door. Bij flex verhuizen staat betrouwbaarheid en spoedig hoog in het vlaggetje en tevens zorgen we ervoor dat de order binnen 1 dag gedaan is. Binnen 1 dag verhuisd zijn is bij flex verhuizen ronduit voorstelbaar.

Particuliere en zakelijke ontruimingen

Naast dat we normale particuliere- en zakelijke verhuizingen doen, behoort het verzorgen van een ontruiming ook tot ons dienst. Als verhuisbedrijf Makkinga hebben we ruimschootse expertise in het uitvoeren van zakelijke en particuliere ontruimingen. Erg vaak is het van belang dat een kamer bij een ontruiming schoon wordt opgeleverd en dat alle inboedel weggehaald en afgevoerd moet zijn. Ingeval je Flex Verhuizen inschakelt voor het ontruimen van een woning of bedrijfsruimte, nemen we je alle hoofdpijn uit handen. Wij garanderen ervoor dat de desbetreffende ruimte gelikt wordt aangeleverd.

Spoed verhuizen Makkinga

Ingeval jij te maken hebt met een spoedverhuizing? Geen zorgen . Een spoedverhuizing is veelvuldig al zwaar genoeg. De verhuizers van Flex Verhuizen zijn de vakmannen die je met genoegen nodig hebt. Als verhuisbedrijf Makkinga ondersteunen we de spoedverhuizing van A tot Z. Onze experts begrijpen precies de activiteiten er bij een spoedverhuizing verricht dient te worden en pakken deze activiteiten met alle plezier uit handen. Wij zorgen ervoor dat je na zo’n aanmerkelijke situatie zo snel mogelijk tot rust kunt komen.

Geld bezuinigen met Flexverhuizen

Verhuizen kost nu gewoonweg cash. Eveneens wanneer jij hiervoor HET verhuisbedrijf uit Makkinga inhuurt. Desalniettemin betaal jij bij Flexverhuizen nog meer voor een verhuizing dan gewenst is. Vraag je bij flex verhuizen een offerte aan? Dan krijg je het al binnen 4 uur.

Ben je op zoek naar een Verhuisbedrijf Makkinga ?

Verhuisbedrijf Makkinga voor Voordelig & Vakkundig verhuizen!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

Verhuisbedrijf Makkinga
Verhuisbedrijf Makkinga

De studenten van Goedkope Verhuisbedrijf Makkinga helpen jouw met het verhuizen.

Werkgebieden