Wegens drukte tijdelijke telefonisch niet bereikbaar

nl Dutch

Binnen 4 uur een gratis offerte? Klik hier →

nl Dutch

✓ Gratis offerte binnen 4uur

Uw spullen verzekerd

✓ Verhuizen binnen 1 dag

verhuistips

5 verhuistips

Bij verhuizen komt veel kijken. Zo moet u uw verhuizing op tijd doorgeven aan de gemeente. Daarom vind je hieronder handige tips die u kunt gebruiken om met zo min mogelijk stress te verhuizen. Weet waar je op moet letten en vergeet geen belangrijke dingen om uw verhuizing makkelijk te laten lopen. Verhuisbedrijf Flexverhuizen kan u helpen om uw verhuizing snel, voordelig en vakkundig te laten lopen.

Starttijd: Start op tijd. Zodra je een verhuisdozen of opslagruimte hebt, kun je beginnen met inpakken. Pak elke dag een paar dozen in.

Organisatie: Gebruik voor elke kamer een aparte doos. Hierdoor wordt het makkelijk om veelgebruikte items snel terug te vinden door deze op de doos te noteren.

Op uw adres wijzigen:  Het is belangrijk om uw nieuwe adres op tijd door te geven zodat uw brieven niet naar het oude adres worden gestuurd.

Breekbare spullen: Gebruik kleding of handdoeken om ze te beschermen tegen elektrische schokken. Zwaardere voorwerpen (borden) moeten onderin de doos worden geplaatst. Gebruik keukenpapier om zilverwerk te rollen. Plaats de fles altijd rechtop in een verhuisdozen en pak geen scherpe voorwerpen van breekbare voorwerpen. Vermeld op de dozen dat er breekbare spullen in zitten.

Professionele verhuisbedrijf: U kunt zelf verhuizen of de verhuizing uitbesteden. Misschien wel het belangrijkste advies dat we je geven is om beide opties goed met elkaar te vergelijken. Wij raden aan om een verhuizing uit te besteden aan een professionele verhuisbedrijf. Verhuisbedrijf Flexverhuizen is een professionele verhuisbedrijf dat u graag de helpende hand toereikt bij uw volgende (grote) stap. Flexibiliteit is ons sterkste punt, wij staan open voor al uw wensen. Ons doel is om uw verhuizing vlot en zorgeloos te laten verlopen. U kiest voor Flexverhuizen, wij doen de rest.

Via de website kunt u gratis een offerte opvragen.

 

verhuistips Laten regelen door Flex Verhuizen ?

verhuistips voor een voordelige prijs

✓ Gratis en vrijblijvende offerte op maat binnen 4uur.

Opgeleide verhuizers

Verhuizen binnen 1 dag: van inpakken tot uitpakken.

  Al meer dan 8 jaar de beste verhuisbedrijf.

verhuistips
verhuistips